Teşekkürler

Merhaba değerli dostlar,

Bir milyon kalemi kurduğumuzdan bu güne 3 yıl olacak neredeyse. Yeni doğum günümüzü 2011'le birlikte kutlayacağız. Kurulduğundan bu yana blog yazarlarını buluşturmanın yanında, çeşitli iyilik projeleri ile internet üzerinde güzel işler de yapılabileceğini ispatlama şansımız oldu. Bu şansı bize verip, bizlere güveniniz sayesinde birçok çocuk, yaşlı insanı mutlu edebildiğimiz için kıvançlıyız, mutluyuz.

Bu yolculukta bugün geldiğimiz noktada son kampanyamızla birlikte yine güzel bir işe daha imza attık. Değerli dostum A.Şebnem SOYSAL’LA geliştirdiğimiz ve bu projede öncü görevi alan editörlerimiz  EFSA ve BEENMAYA ve değerli editör arkadaşlarımız sayesinde projemiz kısa zamanda hızla yayıldı. Her kampanayda bize destek veren dostların sayısı artar ve bazıları daha çok emek harcar. Bu kampanyada adeta 1MK editörü gibi çalışan bir blog yazarı dostumuz Ahmet Söylemez'in ve sonrasında  sizlerin bloglarında ve facebook benzeri sosyal medya ortamlarda projemizin duyurulması sayesinde güzel neticeler elde ettik.
Şu an Kahraman Maraş / Ekinözü YBO'da okuyan 240 çocuğumuzun ayakkabı ihtiyacı Minik eller üşümesin, minik eller donmasın kampanyası kapsamında karşılandı. 150 çocuğumuz için bere, kaşkol ve eldiven bekliyoruz. Okulumuz için nakdi bağışlarla bir projeksiyon cihazı almayı düşünürken, değerli bir katılımcımız sayesinde bir projeksiyon cihazı bağışı alındı.

Burada ismini sayamadığımız birçok kardeşimize, katılımcı dostumuza teşekkür ediyoruz. Bağışçılarımızla ilgili bir listeyi kısa zamanda sizlere duyuracağız. Bağışlarınızın çocuklarımıza bizzat ulaştığına dair belge ve fotoğraflar sitemizde yayınlanmaya başlayacak. Ayrıca bizlere yazdığınız o içten, sevgi ve iyilik dolu mailleri de paylaşmak istiyoruz.

Bir milyon kalem olarak, bizlere verdiğiniz en güzel doğum günü armağanı bu kampanyaya katılımınız oldu. Kahraman Maraş / EKİNÖZÜ YBO’ da okuyan 170 erkek 70 kız çocuğu için de hem yeni yıl hem de bir bayram sevinci yaşattınız. Sağ olun var olun. Çok daha iyiyi yapabilme yolunda umutlarımızı tazelediniz. Hepinize teşekkür ederiz.

Birmilyonkalem.com sitesi olarak bu yolculukta bizlere destek olan başta değerli editör ve yazar dostlarımız olmak üzere, blog camiasında ya da internet dışında da olsa bize katkı sağlayan, duyuran, çaba sarf eden ya da yardım edemese bile iyi dileklerini sunan tüm yürekdaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Sanal dünyada, gerçek bir gönül yolculuğu sloganı ile başladığımız yolculuğumuz aynı heyecan ve umutla sürüyor. Çok yakında sizlerden aldığımız güçle yepyeni, heyecan ve umut dolu bir iyilik hareketi daha başlatacağız. Sizleri üzmeden, yormadan, sıkmadan ama birilerine yardım etmenin mutluluğunu yüreklerinizde doya doya hissedebileceğiniz projelerde birlikte olmak umuduyla, lütfen bizimle olmaya, bizi izlemeye devam edin.

Birmilyonkalem: bir gönül yolculuğu, bir gönülden bin gönüle ulaştı şimdi hedefimiz birmilyon gönülle bir arada yolculuk yapabilmek. Çok mu hayal gibi görünüyor? Başladığımızda biz bile hayal edemezdik bu kadar güzel şeyler yapabileceğimizi. Umudumuz olsun ve iyi niyetimiz. Gerisi kendiliğinden gelir, dün başardık, bugün başardık, yarın neden olmasın?

Saygılarımla

1Milyon kalem  Site Admini
Erkan BAL
Gazeteci-Yazar

 
1- Her çocuğun bir masalı olmalı kütüphanesi / Yeşilolvacık /Mersin
2- Adıyaman'da bir çocuğum var / Adıyaman
3-33 okul 3003 öğrenci için el ele / Dursunbey / Balıkesir
4-Tokat huzurevinde bayram var / Tokat
5- Ulupamirde hırka olmak / Van
6- Umut çocukları okulda / Çınarcık / Yalova
7- Altına imzamı atarım / Anıtkabir / Ankara
8- Şaika Günsel TUĞRUL / Blog yarışması
9- Çocuk ihmali ve istismarını önlemek için bilgileniyoruz
10- Öğretmenimi Yazıyorum
11-İşaret dili öğreniyoruz
12- Minik eller üşümesin, minik ayaklar donmasın / Ekinözü / Kahramanmaraş

2 yorum:

minimalist dedi ki...

bu seferkine ben yetişemedim özür dilerim; ama bundan sonrakilerde daha hızlı davranacağım... Çok teşekkürler, azminiz heyecanınız hiç solmasın...

beenmaya dedi ki...

hiçbir şey yapmıyorken
şimdi elimin yettiğince bir yüreğe dokunabiliyorum sayenizde...
bana sol yanımın varlığını hiç unutturmayansınız
Başta sevgili Şebnem ve Erkan Bey olmak üzere tüm 1MK ailesi
iyi ki varsınız!