YENİ YIL ARMAĞANI: ADIYAMAN'DA ÇOCUKLARIM VAR



Hayatın en güzel tonlarını paylaştığım blogdaşlarım,

Sizlerin katkılarıyla bir çok düşümü gerçekleştirdim. Her Çocuğun Bir Masalı Olmalı Kütüphanesi, 33 Okul 3003 Öğrenci İçin Kırtasiye Desteği derken pek çok güzel işi birlikte başardık.

Son olarak Adıyaman Sevgi Çocuk Yuvası ve Adıyaman 80. Yıl Rehabilitasyon Merkezi'ndeki çocuklarımız için yürek yüreğe verdik. Bu gün aldığım habere göre, yolladığımız armağanlar 30 Aralık'ta düzenlecek olan yılbaşı kutlamasında dağıtılacakmış.

Bu güzellikler için...

Başta Birmilyonkalem (1MK) gibi bir platformda bana tanıdığı koşulsuz özgürlükle pek çok işe imza atmamı sağlayan 1MK admini Erkan BAL'a çok teşekkür ediyorum. 1MK inancın, azmin ama en önemlisi karşılıklı güven ve saygının bir ürünüdür. Böyle bir yazın dünyasını kurmak ve yaşatabilmek de gerçekten zordur. Erkan Bal bunu başarmıştır. Editörlüğünü yapmaktan her zaman onur duyduğum 1MK'nın yakın gelecekte çok daha iyi bir noktaya geleceğine inanıyorum.

1MK'nın genç ve üretken editörleri: Beenmaya, BiGaripWomen, Efsa, Cofee, Damak, Ateşböceği yaratıcılıkları, inançları ve umutlarıyla sitemizi ateşlediler. 1MK kendileriyle daha canlı bir yapıya kavuştu. Hep birlikte nice projelere imza atabilmek umuduyla diyorum.

1MK'nın yürüttüğü tüm projelere destek veren tüm blogdaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Ama bazıları var ki onların isimlerini anmadan geçemeyeceğim: Pino, Senbilirsinabla, Çocuk, Naif Karabatak, Zuhal Vogit, Evren, Zeynep Azra Altundal, Delfina, Haşim Arıkan, Aydan Atlayan Kedi, Kara Kalem ve Belgin verdiğiniz destek için çok teşekkür ediyorum. Yeni yılla birlikte memleket sevdalısı, çocukların gülücüklerine karışmak isteyen dostlarımın sayısının artmasını diliyorum.

Adıyaman rüyasının gerçekleşmesinde emeği geçen herkese sonsuz sevgilerimi gönderiyorum.

*Armağan gönderen dostların isimleri yeni yılla birlikte 1MK sayfasında duyurulacaktır.


3 yorum:

beenmaya dedi ki...

Başta Erkan Bey ve sen olmak üzere emeği geçen herkese çok ama çok teşekkürler :)))

MeaCulpa dedi ki...

Çocuklarımızın yüzlerindeki en ufak bir gülümseme, yüreklerinde küçücük bir kıvılcım yaratmak adına bir şeyler yapabildiysek ne mutlu bizlere. Hepsini kucaklıyorum sımsıkı, sevgiyle. 2010 onlar için güzelliklerle dolu olan bir yıl olur inşaallah. Sevgilerimle

Emine KESGİN İLHAN dedi ki...

Emeği geçen herkesin yüreğine sağlık!