Med-Cezir


Biraz kabuğuma çekildim
Belki de o kabuğu kırmak istedim
Olmadı !

Fark ettim ki
Bir med-cezir manzarasıyım senin için
Gelişim ezber bozduran
Gidişim kalıntılar bırakan

Ben! med-cezir……………….

Ben! gelen ve giden………………

Ben! kalamayan……………………….

Ben! hiç bir zaman sana kendim gelememişim

Sandım ki beni, sana getiren aramızdaki çekimmiş
Yanılmışım!
Bizi kavuşturan Ay‘mış

Senin sahiden sevdiğin oymuş
Ondan gayrısı suret……………………….

4 yorum:

parka dedi ki...

Seni okumak Tanju Okanın öyle sarhoş olsamki tınılarıyla mükemmel gidiyor. Şarap içip narasız sarhoş olmak gibi. Olduğum yerde sızıyorum. Bu yüzden belkide anlatımlarımızda bir damla dahi olsa yağmur diye betimlememiz. Yoğunluk kime yakın söylesene. Kim en ucuz faturayı kesip daha azacı verir insan yüreğine.

_zAhİr_ dedi ki...

"ondan gayrısı suret"
kim bilir belki belki o da !

Uzağa Giden Kadın dedi ki...

Kara Kalem @ Naifliğine "kaba" diyen adam! Hayat eski bir türkü de olsa onu her söylediğin anda biçimlenir. Gölgelediğini sandığın şey aslında o anı yaşamaktır. Yaşamak telaşen var mı ki? Kimin ne dediğinden öte aynaya baktığında senin ne gördüğün önemli. Kelimeleri sevmen bundan değil mi? Kelimlerin oysa tek bir sahibi var. Ona anlam yükleyenlerse çeşit çeşit. Senin kelimelerin böyle kalsın. Ben kendi hesabıma faturayı UZAĞA kestim. İşte bu nedenle gidenim.. Kendine iyi bak e'mi!

_zAhİr_ @ O asıl olanmış. Sevenin kendisi söyledi. Seven söylemeden çok önce zaten ben bildimdi. Ay'ın ondan çok izi var. Sevenin güzelliği Ay'ın yansısıymış..

Adsız dedi ki...

öyle keyif verici,öyle kendini buldurucusun ki.. izin istemkten alıkoyamadan kendimi istiyorum iznini..paylasmak için yazını..