Her Çocuğun Bir Masalı Olmalı Kampanyası - II


Çok uzun zamandır beni heyecanlandıran bir olay olmamıştı, düne kadar. Bir sürü insanın, çok kısa bir zamanda birleşip bir güç haline geldiğini görmek beni inanılmaz sevindirdi. Krizlerin yürekleri yuttuğu, iyiliklerin yastık altı edildiği, şimdi zaman bezirganlarına bırakılmış bir dünyanın güzel insanları bir bir yeryüzüne indi dün. Tek bir amaç etrafında toplandı herkes. Çocuklar için yapılmayacak şey yoktu ki..

Dün bir kez daha hissettim bu dünyadaki en güzel müzik bir çocuğun kahkahası. Bu şarkının hiç bitmemesini umuyorum. Hemen her gün, dokunduğum, hissettiğim tüm çocukların yüzlerindeki bir gülücükmüş aslında beni yaşama bağlayan. Cem Karaca'nın şarkısını mırıldanıyorum şimdi doğarken ağladı insan............... Canına yandığımın dünyasında ağlamasın hiç bir insan!

BirMilyonKalem'in öncülüğünde başlattığımız HER ÇOCUĞUN BİR MASALI OLMALI KİTAP KAMPANYASI'na zihin eken, yürek koyan herkese sonsuz sevgilerimi gönderiyorum. Kitapların ihtiyaç sahiplerine ulaşması için çabalayan pek çok insan var. Başta Erkan BAL, ÇOCUK, Naif KARABATAK, Gökçey, Pınar BÜYÜKGÜRAL ve Cemil SOYSAL olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

Bu arada 23 Nisan da 1MK de yayınlacak olan ÖZEL sayfaya Hürriyet Gazetesi yazarlarından Yonca TOKBAŞ'tan destek geldi. Kendisinin bir yazısı sayfamızda yayınlanacaktır. Ayrıca; 1MK yazarlarına bir destekte dost kalemler Delfina, Kara Kalem, Pino, Aydan Atlayan Kedi'den geldi. Sevgili dostlarımız 23 Nisan ÖZEL SAYFAMIZDA yazılarıyla bizlerle birlikte olacaklar. Bu sayfada yazı yazmak isteyen dostların birmilyonkalem@gmail.com adresine e-posta yollamaları yeterlidir.

Kampanyamızı sayfasındasında duyuran dostlara Delfina, Pino, Kalemhane ve Gazete Adıyaman'a.. Facebook'ta Kampanyamıza ilişkin iki çağrı kitap dostlarının posta kutularına düştü. Her Çocuğun Bir Masalı Olsun ve 23 Nisan Kitap Kampanyası...

Diyorum ya güzel şeylere gebe yaşam. İşte onlardan birisi daha oldu bu sabah. Oturmuş bu satırları yazarken ben, okurlarımızdan Serpil KILAVUZ'un yolladığı paket ulaştı elime. Ansiklopediler ve romanlardan oluşan emaneti için çok teşekkür ediyorum kendisine.

Kitapları ulaştıracağımız adresler:

Psk. Dr. A. Şebnem Soysal
Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Çocuk Nöorloji Bilim Dalı
10. Kat Beşevler- ANKARA
0312 202 60 02

HER ÇOCUĞUN BİR MASALI OLMALI KİTAP KAMPANYASI
Yeşilovacık Belediyesi
Yeşilovacık-MERSİN

Kampanyan'da görev almak isteyen tüm dostların bizimle iletişime geçmelerini istiyoruz. birmilyonkalem@gmail.com adresine yollanacak her e-posta titizlikle değerlendirilecektir.

Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizle..

8 yorum:

pinomino dedi ki...

Canım benimm.. teşekkür ederim çok incesin..
Eminim çok güzellikler katacağız çocukların dünyasına birlikte:)

sevgiler kucak dolusu:)

beenmaya dedi ki...

işin içinde çocuklar ve de kitaplar varsa çok daha önemli bir kampanya oluyor bu...

isimsiz dedi ki...

Çocuklar için başlatmış olduğunuz bu kampanyaya bende sitemde logonuzla birlikte link vererek daha fazla çağrı yapabilmek düşüncesiyle destek olmak istedim.

Bir milyon kalem öncülüğünde başlatılan, böylesine anlamlı bir oluşum adına sizleri tebrik ederim. İnanıyorum ki, öncülüğünü ettiğiniz bu girişim, çocukların dünyasında önemli bir bulacaktır...

Tekrar teşekkürler ve başarılar dilerim.

Adsız dedi ki...

Destek ve yardımlarınız için teşekkür ederim dostlarım!

Ne kadar çok insana ulaşabilirsek o kadar iyi olacağını düşünüyorum..

Sessiz geçenlerinde yüreklerinden bir parça burada kalıyor ben biliyorum...

Baharın gelişi bundandır!

ErkancaBlog dedi ki...

Öncelikle böylesi verimli ve faydalı bir olaya yandaşlık yaptığınız için kutlarım sizi.

Bu kampanyada bende varım. Öncelikle bu konuyu blogumda yayımlayarak sizlere destek olacağım ve çocuklarımıza bende kitaplar göndereceğim. Teşekkürler.

Nazpek dedi ki...

Okudukça heycanlandım dünden beri içim pır pır oldu kızlarımla ve blogumla birlikte bizde varız

gülelim gülüşelim dedi ki...

23 Nisan için sitenin gmail adresine masal ve şiir yolladım.Kitap da yollamak istiyorum Yeşilovacık'a. Bu arada sitenizi gezdim,yazılarınızı, şiirlerinizi inceledim. beğendim.Başarılarınızı kutlar, sizi de benim Gül-Diken blog siteme beklerim. Dost selamlar.

Yaşamın kıyısında dedi ki...

Bende katılmak istiyorum,
Taa yürekten, gözyaşları ile.
Dayanamadığım tek şey,
Çocuklar, çocuklar yine çocuklar.